Blue-Lite.RPG3

Samp.Blue-Lite.RPG3
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

  Police Department Regulament Intern

In jos 
AutorMesaj
TheTwinkMesaje : 6
Data de inscriere : 29/02/2016

MesajSubiect: Police Department Regulament Intern   Lun Feb 29, 2016 7:31 pm


Reguli interne generale

- Sunteti obligati sa respectati Regulamentul serverului, Regulamentul Politiei cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.
- NU reclamati un coleg din Los Santos Police Department sau orice alt departament ( LVPD, SFPD, FBI, NG ) pe forum, in schimb trimiteti un PM liderului sau contactati-l in joc pentru a rezolva problema.
- In lipsa Liderului sunteti obligati sa ascultati de Sublider. Daca nici Subliderul nu este online atunci sunteti obligati sa ascultati de cel mai mare in rank.
- Sunteti obligati sa ascultati in totdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta de un rank superior vor fi sanctionati dupa caz, putand fi chiar demisi.
- Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.
- Nu cereti rank liderului sau subliderului.
- Este interzisa folosirea comenzilor PD in scopuri personale sau pentru distractie. Sanctiunea pentru acest lucru este demitere cu interzicerea de a mai intra in PD.
- In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, avertisment(e) ( FW ), demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica full FP chiar daca membrul are cel putin 2 saptamani in factiune -) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.
- O dovada este valabila 3 zile. Nu sanctionati jucatorii daca dovada voastra este mai veche de 3 zile. O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 3 zile. De asemenea, puteti da o amenda / confisca un permis timp de 3 zile din momentul faptei.
- Persoanele inactive de 3 zile care nu si-au facut cerere de concediu sau nu au anuntat liderul printr-un PM pe forum vor fi demise!
- Este interzis sa permiteti unei alte persoane in afara de dumneavoastra sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveti voie sa puneti pe altcineva sa va faca raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea.
- Un membru PD/FBI care este inconjurat/atacat de mai multi detinuti in jail si nu are alta cale de scapare poate folosi comanda [/punish nume 50] pentru a scapa. Obligatoriu 50 secunde!
- Orice politist care va fi prins incalcand regulile de circulatie va plati o amenda dubla pentru fapta comisa. In cazul in care nu plateste va primi Faction Warn.

Comportament si limbaj

- Respecta colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.
- Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va avea repercusiuni grave.
- Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.
- Nu aveti voie sa favorizati/faceti discriminari intre jucatori, indiferent ca va este prieten sau dusman.
- Nu aveti voie sa va jucati cu armele in garajul LSPD (in zona de /arrest). Puteti face asta numai in Armoury.
- Se vor acorda sanctiuni grave pentru generalizari negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care cauta cearta nu merita sa ramana in acestea.

Sedinte si Antrenamente

- Cine intarzie la sedinta / antrenament va veni în Armoury / Sala de sedinte, fara a face galagie pe chat sau pe [/r].
- In timpul sedintelor sau antrenamentelor veti opri telefoanele si veti asculta de Lider, Sublider sau antrenor pana cand acesta va va da voie sa vorbiti.
- Daca intarziati la antrenament / sedinta, puteti veni in primele 10 minute, fiind sanctionati cu un Avertisment Verbal. Daca intarziati mai multe de 10 minute, sanctiunea este Faction Warn si sunteti excluși din antrenament.
- Cine vorbește neintrebat la sedinte sau antrenament va fi sanctionat cu Avertisment Verbal la prima abatere, urmand ca la cea de a doua sa fie exclus de la activitate si sa primeasca Faction Warn.
- Sedintele se vor desfasura din doua in doua saptamani Duminica la ora 21:00.
- Antrenamentele se vor desfasura cu o ora inaintea sedintelor, Duminica la ora 20:00.
- Aveti voie sa faceti 1 invoire la antrenament si 1 la sedinta pe luna. Cine incalca aceasta regula primeste sanctiunea corespunzatoare.

Echipele ROADS & S.W.A.T

- Respectati echipa în care ati fost repartizați.
- Membrii rank 3+ care fac parte din echipa S.W.A.T pot aresta cu apoape orice masina personala. Cei de rank 4+ pot merge pe suspectii fara drept de predare. Este interzis ca echipa Roads sa foloseasca masina personala (sa stea la panda, sa dea amenzi, etc).
- Un membru al echipei Roads nu are voie sa aresteze decat suspectii al caror wanted a fost acordat de catre ei si suspectii care se predau la acestia. In acelasi timp, pot raspunde prin omorarea suspectilor ce ii ataca.
- Un membru din echipa Roads sau S.W.A.T nu are voie sa mearga dupa suspectii fara drept de predare ( chiar daca le-a dat el wanted ).
- Un membru al echipei S.W.A.T poate face dovezi cum un jucator incalca regulile de circulatie si sa paseze dovada unui coleg din echipa Roads. Astfel, orice dovada provenita de la un membru de departament ce atesta incalcari ale regulilor de circulatie va fi luata in considerare. Cele provenite de la jucatori ce nu fac parte din departamente nu vor fi luate in considerare.

! Detalii despre echipe gasiti in topicul LS Police Department - Membrii / Members

Amenzile

- Un politist poate amenda un civil daca infractiunea comisa nu este atat de grava incat jucatorul sa ajunga in Jail. Odata ce civilul a primit amenda, acesta va vedea pe ecran un mesaj de culoare albastra cu numele politistului, suma si motivul amenzii. Daca civilul nu plateste amenda pe loc ( refuza sau fuge ), politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neplata amenda” cu drept de predare. In cazul in care civilul nu are suficienti bani la el pentru a plati amenda, politistul are dreptul de a-l duce la un ATM sau la Banca pentru a scoate suma necesara platirii amenzii. Daca acesta refuza, politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neplata amenda”. Daca jucatorul nu are destui bani nici in banca pentru a plati amenda atunci va primi wanted-ul ,,Neplata amenda".
- Amenzile se aduna, de exemplu pentru condus neregulamentar ( 600$ ) + faruri oprite ( 720$ ) suspectul va fi amendat cu 1320$.
- Nu aveti voie sa amendati un jucator caruia i-ati acordat wanted 2 "Neconformare Ordin". Aceasta regula se aplica si in cazul jucatorilor care parasesc server-ul si primesc automat wanted 2 "Deconectare in urmarire".
- Nu aveti voie sa amendati jucatorii aflati in Jail.

* Amenzile se dau in functie de level-ul celui care a comis infractiunea. Spre exemplu:
- Daca prindeti un civil cu levelul cuprins intre 1 si 3 nu ii dati amenda si nu ii confiscati licenta auto (daca este cazul).
- Daca prindeti un civil cu levelul cuprins intre 4 si 7 va plati 50% din amenda.
- Daca prindeti un civil cu levelul cuprins intre 4 si 7 caruia trebuie sa-i suspendati licenta va avea dreptul sa aleaga intre suspendarea licentei de condus si amenda 50%.
- Daca prindeti un civil cu levelul 8+ ii dati amenda maxima (in functie de caz).

! Detalii privind amenzile gasiti in topicul LS Police Department - Wanted, Arrest, Ticket and Code List

Condusul

- Se considera condus neregulamentar atunci cand jucatorul trece cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe celalalt sens de mers. Tot condus neregulamentar este si atunci cand acesta foloseste iarba, nisipul sau alte lucruri pentru a avea o scuza ca nu a circulat pe contrasens.
- Se considera condus regulamentar atunci cand acesta este in totalitate pe banda sa sau chiar cand trece foarte putin pe banda opusa.
- Se considera condus regulamentar atunci cand acesta taie benzile la un unghi de 90 de grade.
- Se considera tot condus regulamentar atunci când acesta folosește iarba, nisipul etc. de pe sensul său de mers.
- Se considera incurcarea celorlalti participanti in trafic atunci cand jucatorul loveste intentionat si in repetate randuri alti jucatori cu masina sa.
- In caz ca prindeti un membru FBI / NG pe contra sens ( cu masina de civili ) nu aveti voie sa ii confiscati licenta de condus. Il trageti pe dreapta si faceti o poza la [/wanted] iar daca aceasta spune ca e dupa un suspect fara drept de predare sunteti obligati sa folositi comanda [/mdc]. Daca nu este dupa un suspect fara drept de predare ii acordati o amenda in valoare de 2.000$ ( 2x amenzi de 1.000$ ), iar daca acesta refuza sa plateasca ii trimiteti un PM cu dovezile liderului respectiv si va fi sanctionat cu Faction Warn.
- Membrii PD daca vor fi prinsi pe contra sens cu o masina de civili fara nici un suspect fara drept de predare in lista vor fi santionati cu AV / FW.
- Pentru membrii departamentelor FBI / NG ce incalca regulile de circulatie nejustificat se percepe o amenda de 2.000$ (2x amenzi de 1.000$).
- Nu aveti voie sa stati la panda pentru a cofisca carnete in alte orase. O exceptie de la regula poate fi doar atunci cand sunteti în trecere. Dacă dovezile pe care le aveti dovedesc că nu erati doar in trecere, sunteti sanctionat.
- Nu aveti voie sa confiscati carnetele de condus pentru cele mai banale motive.
- Nu aveti voie sa confiscati licentele jucatorilor AFK (pe ESC sau /sleep). Daca un jucator se afla AFK in Jail NU aveti voie sa ii confiscati licenta!
- Atunci cand sanctionati pe cineva ( orice sanctiune ) sunteti obligati sa-i spuneti si motivul.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Police Department Regulament Intern
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Blue-Lite.RPG3 :: RPG.BLue-Lite.ro :: Factiuni :: Los Santos Police Departament-
Mergi direct la: